Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta portakal görmek

Rüyada ağaçta portakal görmek

Rüyada ağaçta portakal görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, rızkının da çoğalacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta portakal gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada ağaçta portakal görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Rüyada portakal ağacına çıkmak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan portakal koparmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan portakal yemek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ağacı görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işarettir.

Rüyada portakal mandalina ağacı görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kötü haberler alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments