Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen yemek takımı görmek

Rüyada porselen yemek takımı görmek

Rüyada porselen yemek takımı görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Rüyada porselen yemek takımı gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada porselen yemek takımı görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen yemek takımı almak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen takımı görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen yemek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet eder.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen hediye almak hafifleyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada porselen süs eşyası görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments