Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen takımı görmek

Rüyada porselen takımı görmek

Rüyada porselen takımı görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen takımı gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada porselen yemek takımı görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen takımı görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada porselen yemek takımı almak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak satın almak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Rüyada porselen çaydanlık görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada porselen bardak kırmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada porselen sürahi görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada porselen demlik görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments