Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen hediye almak

Rüyada porselen hediye almak

Rüyada porselen hediye almak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, hayırlı bir eşe işarettir.

Rüyada porselen hediye almak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Rüyada porselen hediye almak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, düşmanından uzak olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak hediye almak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada porselen vazo görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada porselen bardak görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada porselen fil görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada porselen süs görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments