Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz porselen görmek

Rüyada beyaz porselen görmek

Rüyada beyaz porselen görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, isabetli adımlar atacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz porselen gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada beyaz porselen görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bereketli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen almak yeni işler alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada porselen diş görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, işlerinde bereket olacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işarettir.

Rüyada porselen sürahi görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, borçların kapanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kirli porselen tabak görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments