Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen kap görmek

Rüyada porselen kap görmek

Rüyada porselen kap görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen kap gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Rüyada porselen kap görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada porselen almak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalettir.

Rüyada porselen diş yaptırmak işlerin çok büyümeyeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada porselen çaydanlık görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada porselen şekerlik görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, ekmeğine leke süreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen yemek takımı almak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments