Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen yüzük görmek

Rüyada porselen yüzük görmek

Rüyada porselen yüzük görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada porselen yüzük gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada porselen yüzük görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine tabir olunur.

Rüyada porselen diş görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sonunda mutlu olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada porselen tabak görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada porselen tepsi görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada porselen bebek görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada porselen bardak kırmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments