Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca saklanmak

Rüyada ağaca saklanmak

Rüyada ağaca saklanmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaca saklanmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ağaca saklanmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın altına saklanmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta saklanmak hayal kırıklığına uğratılacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslandan saklanmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, kendisine kızacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden saklanmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments