Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislik yapmak

Rüyada polislik yapmak

Rüyada polislik yapmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, sorunların aşılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polislik yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada polis yapmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada polislik yapmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle işbirliği yapmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, işiyle nam salacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis üniforması giymek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hasta ise iyileşeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada polisten haber almak daha rahat para kazanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir polise aşık olmak hayallerinin gerçekleşeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada çevik kuvvet polis görmek iş için gurbete gidileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments