Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis üniforması giydiğini görmek

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Rüyada polis üniforma giymek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, dertlerinin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis üniforması giymek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret eder.

Rüyada üniformasız polis görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniformalı polis görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri üniforma giymek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil üniforma giymek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz üniforma giymek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments