Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise sarılmak

Rüyada polise sarılmak

Rüyada polise sarılmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, adından konuşulur olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada polise sarılmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada polise sarılmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık polis görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sivil polis olmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis memuru görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis otosu görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis okulunu kazanmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Rüyada polislerle kavga etmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak düşmanların barışacağına, yol alacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments