Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisleri görmek

Rüyada polisleri görmek

Rüyada polisleri görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada polisleri gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada silah ve polis görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada polisi çağırmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada polisi aradığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek oldukça büyük başarılara, başarı üstüne başarı kazanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin polis olduğunu görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulur.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kötü yola sapmayacağına, hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisle kavga etmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise bağırmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, aile saadetinin de artacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments