Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise bağırmak

Rüyada polise bağırmak

Rüyada polise bağırmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına inanılır.

Rüyada polise bağırmak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada polise bağırmak ortak işlere gireceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, edilen duaların tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis diye bağırmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşına bağırmak maddi kayıpların sona ereceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, mülkiyetinin de artacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden bağırmak hem eğleneceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada karşındakine bağırmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada erkeğe bağırmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ağlamak bağırmak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments