Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımeli koklamak

Rüyada hanımeli koklamak

Rüyada hanımeli koklamak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımeli koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada hanımeli koklamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, geçiminin zorlaşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak kazancının her geçen gün artacağına, işlerinin tutacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımeli görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada hanımeli çiçeği görmek alım gücünde yükselme olacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada ayak koklamak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada lavanta koklamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Rüyada birinin boynunu koklamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada karanfil koklamak arzu ve isteklerine kavuşacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments