Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin elini tutmak

Rüyada polisin elini tutmak

Rüyada polisin elini tutmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada polisin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada polisin elini tutmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada polisin elinde silah görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan elinde tutmak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin eline tutmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bazen fakirlik görüleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet eder.

Rüyada annesinin elini tutmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet eder.

Rüyada şeyhin elini tutmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments