Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak bir süre sıkıntı çekeceğine, dolayısıyla geleceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments