Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eline tutmak

Rüyada birinin eline tutmak

Rüyada birinin eline tutmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada erkek birinin elini tutmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıkları elle tutmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak çok daha büyük işlere gireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine alamet eder.

Rüyada balığı elinde tutmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada sigarayı elinde tutmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulur.

Rüyada elinde para tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin elini tutmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, istenmeyen olayların olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments