Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyhin elini tutmak

Rüyada şeyhin elini tutmak

Rüyada şeyhin elini tutmak ailesi ile mutlu olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada şeyhin elini tutmak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada şeyhin elini tutmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeyh eli öpmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Rüyada şeyhin elini öpmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada şeyh elini öpmek hayattan yana umudunun kırılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, insanlara yardım edeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına tabir olunur.

Rüyada şeyhinin elini öpmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi şeyhini görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arap şeyhi görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments