Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise ateş etmek

Rüyada polise ateş etmek

Rüyada polise ateş etmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, makamının sarsılmayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada polise ateş etmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada polis olup ateş etmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada polise ateş etmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, halinin iyi olduğuna, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis sevgili görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada polis arkadaşını görmek rızkının sonsuz olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polise kimlik vermek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada polisle işbirliği yapmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments