Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, dargınların barışacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işarettir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada polis ve jandarma görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis jandarma görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada jandarmadan kaçmak sevdiği birine hediye alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulur.

Rüyada jandarma görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada evde jandarma görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada jandarma olmak borcunun çok olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlığın da bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments