Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise görmek

Rüyada polise görmek

Rüyada polise görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yükseleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada polise gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, zararını tamamen kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle çay içmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada birini polise ihbar etmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını polis görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada polis okulunda okumak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada polis olup suçlu yakalamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kişinin her türlü zenginliğine yorulur.

Rüyada sevgilinin polis olduğunu görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada polis ekibi görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments