Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini polise ihbar etmek

Rüyada birini polise ihbar etmek

Rüyada birini polise ihbar etmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada birini polise ihbar etmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada birini polise ihbar etmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işarettir.

Rüyada polise ihbarda bulunmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise ihbar etmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hayallere kavuşulacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihbar etmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birini ihbar etmek çok iyi sonuçlar vereceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ihbar edilmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda polis görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çevik kuvvet polis görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments