Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis olup suçlu yakalamak

Rüyada polis olup suçlu yakalamak

Rüyada polis olup suçlu yakalamak doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, iyi anlaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, manevi olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis olup suçlu yakalamak gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada polis olup suçlu yakalamak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suçluyu yakalamak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada suçlu yakaladığını görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada suçlu yakalamak hak ve din yolunu bırakacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir suçluyu yakalamak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada suçluları yakalamak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, atılım yapacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada suçlunun yakalandığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçlu kovalamak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, halsizleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments