Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis operasyonu görmek

Rüyada polis operasyonu görmek

Rüyada polis operasyonu görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine inanılır.

Rüyada polis operasyonu gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada polis operasyonu görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalettir.

Rüyada operasyon geçirmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hükmünün geçmeyeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada operasyon yapmak onlara sanat öğreteceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada operasyona çıkmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yeni mekânlara gireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına alamet eder.

Rüyada operasyona gitmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, şansın önünün kesileceğine delalet eder.

Rüyada operasyon görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri operasyona katılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve kelepçe görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments