Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis sesi duymak

Rüyada polis sesi duymak

Rüyada polis sesi duymak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, önemli bir lider haline geleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Rüyada polis sesi duymak gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Rüyada polis sesi duymak başarı kazanılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada polis sireni duymak rızkında ve malından olacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada polis telsizi duymak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta ses duymak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet eder.

Rüyada silah sesleri duymak şansızlığın kırılacağına, yeniden bir araya geleceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Rüyada ezan sesi duymak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Rüyada trampet sesi duymak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, moralinin yükseleceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayı sesi duymak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments