Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislerin çatıştığını görmek

Rüyada polislerin çatıştığını görmek

Rüyada polislerin çatıştığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada polislerin çatıştığını gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada polis çatışması görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş yeri sahibi olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada çatıdan inememek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada çatı görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıda olmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, meşakkate düşeceğine yorulur.

Rüyada çatı sacı görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, zor durumda bırakacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments