Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise rüşvet vermek

Rüyada polise rüşvet vermek

Rüyada polise rüşvet vermek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise rüşvet vermek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Rüyada polise rüşvet vermek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada rüşveti geri çevirmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işarettir.

Rüyada rüşvet almak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüşvet yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise şikayet edilmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret eder.

Rüyada polis üniforması giymek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada polis öğrenci görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada polis otosu görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments