Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis jandarma görmek

Rüyada polis jandarma görmek

Rüyada polis jandarma görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, yaşam refahının düşeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis jandarma gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada polis ve jandarma görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işaret eder.

Rüyada polis jandarma görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak amaçlarına nail olacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahlı jandarma görmek iyiliğe ve güzelliğe, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi jandarma basmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada jandarmadan yardım istemek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada asker ve jandarma görmek kurtuluşu bulacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına rivayet eder.

Rüyada evde jandarma görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments