Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada jandarmaya yakalanmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı jandarma görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalet eder.

Rüyada jandarma olmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, günden güne kazancının artacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işarettir.

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada polis ve jandarma görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada jandarma görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi jandarma basmak çok büyük paralar kazanacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments