Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jandarmadan kaçmak

Rüyada jandarmadan kaçmak

Rüyada jandarmadan kaçmak insanların alım gücünün azalacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, iyi geçim halinde kalacağına, maddi zararın büyük olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulur.

Rüyada jandarmadan kaçmak gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada jandarmadan kaçmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işaret eder.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kazancın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada jandarma olmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada jandarmaya yakalanmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ve jandarma görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak kötü günlerin geride kalacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulur.

Rüyada silahlı jandarma görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments