Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jandarma olmak

Rüyada jandarma olmak

Rüyada jandarma olmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Rüyada jandarma olmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Rüyada asker ve jandarma görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, komşularla ters düşüleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hayra ve esenliğe, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada silahlı jandarma görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada jandarma aracı görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek evini ve ailesini unutacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada evi jandarma basmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık jandarma görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments