Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jandarma görmek

Rüyada jandarma görmek

Rüyada jandarma görmek mutluluğunun daim olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada jandarma gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Rüyada polis ve jandarma görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yüzünü güldüreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada jandarma arabasına binmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Rüyada jandarmaya yakalanmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker ve jandarma görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada jandarmadan kaçtığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet eder.

Rüyada jandarmaya ifade vermek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hem hayatının kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments