Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve jandarma görmek

Rüyada polis ve jandarma görmek

Rüyada polis ve jandarma görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada polis ve jandarma gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Rüyada polis ve jandarma görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis jandarma görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jandarma arabasına binmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, umduğunu bulamayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada silahlı jandarma görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker jandarma görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, onu uyaracağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments