Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırık sandalye görmek

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kişiye hep umut olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık sandalye gördüyseniz:

  • Planlarınızı yürürlüğe koymak için dahiyane fikirlere sahip olabilirsiniz.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık sandalyeye oturmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık sandalye görmek son model arabaya sahip olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak kırık görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yeni yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına yorulur.

Rüyada ayaklarını kırık görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments