Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırık inek görmek

Rüyada ayağı kırık inek görmek

Rüyada ayağı kırık inek görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık inek gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Rüyada ayağı kırık inek görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kısa zamanda çok yol alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kırık görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık insan görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments