Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulu kazandığını görmek

Rüyada okulu kazandığını görmek

Rüyada okulu kazandığını görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulu kazandığını gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada polis okulunu kazanmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri okul kazanmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada askeri okulu kazanmak kendine geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin okulu kazanmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir okulu kazanmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek okul kazanmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalettir.

Rüyada okul kazandığını görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir okul kazanmak işlerinin toparlanacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bereketli yağmurlara rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments