Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını kelepçeli görmek

Rüyada kocasını kelepçeli görmek

Rüyada kocasını kelepçeli görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada kocasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada kocasını kelepçeli görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kelepçelendiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Rüyada kelepçe çıkarmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada polis kelepçesi görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada eşini kelepçeli görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments