Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis üniforma giymek

Rüyada polis üniforma giymek

Rüyada polis üniforma giymek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada polis üniforma giymek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, moralin bozulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis üniforma giymek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevilen bir dostun geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis üniforması giymek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada üniformalı polis görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada üniformasız polis görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada askeri üniforma giymek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil üniforma giymek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine inanılır.

Rüyada denizci üniforması giymek büyük bir ikilemde kalacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments