Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis yeleği giymek

Rüyada polis yeleği giymek

Rüyada polis yeleği giymek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hayatından çıkaracağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yalan söyleyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis yeleği giymek gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada polis yeleği giymek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tüylü yelek giymek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yelek giydiğini görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulur.

Rüyada deri yelek giymek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayallerinin gerçek olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yelek giymek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yeleğini giymek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada mavi yelek giymek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments