Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis arabasına binmek

Rüyada polis arabasına binmek

Rüyada polis arabasına binmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, içebileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis arabasına binmek gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Rüyada polis arabasına binmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada polisten arabayla kaçmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis arabası görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada polis arabası sürmek hayallerin gerçekleştirileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada arabayla polise yakalanmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada polis arabasına çarpmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Rüyada polis ve polis arabası görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yorulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulur.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments