Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis arabasına çarpmak

Rüyada polis arabasına çarpmak

Rüyada polis arabasına çarpmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, ticaretin önünün açılacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada polis arabasına çarpmak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada polis arabasına çarpmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Rüyada polise çarpmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, uzun yıllar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bisikletle arabaya çarpmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, moralin bozulacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla bir insana çarpmak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, hayallerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla direğe çarpmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada arabaya arkadan çarpmak zorlukları teker teker aşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments