Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis arabası görmek

Rüyada polis arabası görmek

Rüyada polis arabası görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada polis arabası gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada polis arabasına çarpmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla polise yakalanmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine tabir olunur.

Rüyada polisten arabayla kaçmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis arabası görmek kazancın yarı yarıya artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet eder.

Rüyada polis arabasına binmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet eder.

Rüyada polis ve polis arabası görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Rüyada polis arabası sürmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments