Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis arabası sürmek

Rüyada polis arabası sürmek

Rüyada polis arabası sürmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis arabası sürmek gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Rüyada polis arabası sürmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla polisten kaçmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada polis ve polis arabası görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada polis arabasına bindiğini görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada polis arabasına binmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, prestij kazanacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten arabayla kaçmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, istihdam edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments