Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten arabayla kaçmak

Rüyada polisten arabayla kaçmak

Rüyada polisten arabayla kaçmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, mutluluğa ve neşeye, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten arabayla kaçmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada polisten arabayla kaçmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada arabayla polisten kaçmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yüzün güleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam öldürüp polisten kaçmak huzura kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada polislerden kaçmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, muradın gerçekleşeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisten kaçmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kendisini mutsuz edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada polis kaçmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada sivil polisten kaçmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments