Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla polisten kaçmak

Rüyada arabayla polisten kaçmak

Rüyada arabayla polisten kaçmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya tabir olunur.

Rüyada arabayla polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Rüyada arabayla polisten kaçmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada polisten arabayla kaçmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada adam öldürüp polisten kaçmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada sivil polisten kaçmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada polisten kaçmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis kaçmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada polislerden kaçmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments