Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polen yağdığını görmek

Rüyada polen yağdığını görmek

Rüyada polen yağdığını görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, en küçük sorunda parlayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, zarara gireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polen yağdığını gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada polen yağdığını görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polen yemek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, zenginliğe sahip olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek poleni görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı poleni görmek makam ve rütbe edineceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalettir.

Rüyada çamur yağdığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, köşeye sıkıştıracağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments