Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı poleni görmek

Rüyada arı poleni görmek

Rüyada arı poleni görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, başarılı adımlar atacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada arı poleni gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arı poleni görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polen yemek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, şansının ve bahtının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada polen yağdığını görmek işlerin devam edeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada çiçek poleni görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada arılar tarafından kovalanmak geniş bir rızka kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sarı arı görmek adım atarken çok zorlanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arıyı ısırmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yolunun açık olacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arı sokmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments