Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polen yemek

Rüyada polen yemek

Rüyada polen yemek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, adeta havalara uçacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada polen yemek gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada polen yemek şansın ve kısmetin açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada polen yağdığını görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada arı poleni görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada çiçek poleni görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yoğurt yemek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada kalabalığın yemek yediğini görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek son model arabaya sahip olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada günebakan çekirdeği yemek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments