Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, çok zengin olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaz günü kar yağdığını görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine inanılır.

Rüyada yazin kar yağdiğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada yaz mevsimini görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kötü yollara gireceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada yaz mevsimi görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, de elinin bollaşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada mevsiminde kar yağdığını görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaz günü kar görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments