Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek poleni görmek

Rüyada çiçek poleni görmek

Rüyada çiçek poleni görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek poleni gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Rüyada çiçek poleni görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polen yemek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada arı poleni görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polen yağdığını görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, siparişlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada çiçekli yorgan görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde çiçek görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkli çiçekler görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments